avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nemultumit de judecatoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nemultumit de judecatoare

unde pot sa dau in judecata o judecatoare ptr ca nu sunt multumit de decizia ei de judecata ----fara avocat nici nu mi sa permis sa iau cuvintul si mai de rasul llumii zimbea cu jurista unitati
Incercati cu plangere la CSM.
Nu puteti da in judecata judecatoarea sau judecatoria.
Aveti dreptul de a formula o plangere la CSM dar va trebui sa motivati temeinic si nu doar ca ele zambeau...
Nu puteti da in judecata personal pe judecatorul cauzei.

Aveti deschisa o cale de atac impotriva hotararii pronuntate de aceasta sau o plangere la Consiliul superior al Magistraturii-Sectia pt judecatori, vis a vis de conduita in sala de judecata si mai putin fata de solutia pronuntata in cauza.
care este termenul de timp dupA ultimul proces sa nu fie prea tirziu???? a trecut un an
Va puteti adresa oricand CSM-ului, insa nu vad ce finalitate favorabila dvs ar putea avea acesta, fiind facut la atat de mult timp. O eventuala sanctiune a judecatorului dupa acest interval de timp nu cred ca ar mai avea niciun scop/finalitate practica.

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Proceduri bughi69 bughi69 Buna ziua Sunt intr-un proces si cred ca exista anumite influente din exterior. Va intreb care ar fi procedura legala de a avea parte de un proces echitabil. ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere in fals leusan leusan Daca in cadrul unui proces civil una din parti depune cerere de inscriere in falsa unui inscris sub semnatura privata , dar instanta nu tine cont de el nici pe ... (vezi toată discuția)