avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nemultumit de judecatoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nemultumit de judecatoare

unde pot sa dau in judecata o judecatoare ptr ca nu sunt multumit de decizia ei de judecata ----fara avocat nici nu mi sa permis sa iau cuvintul si mai de rasul llumii zimbea cu jurista unitati
Conform legislatiei muncii nu poti fi sanctionat daca au trecut mai mult de sase luni de la savarsirea faptei. Deci o reclamatie la CSM este inutila acum.
Ceeace trebuia facut atunci era sa o recuzati si / sau sa depuneti concluzii scrise.
Achiesez, la cei ce va raspuns. In cazul d-voastra, personal constat o incalcare a unui drept fundamental, prevazut de Constitutia Romaniei, "Dreptul de aparare". dreptul de a fi audiat de un Tribunal public, impartial, si intr-un termen rezonabil, dreptul ca acel Tribunal sa va solutioneze plangerea cu respectarea drepturilor si obligatiilor partilor aflate in proces..Fapta pe care o prezentati D-voastra, magistratul trebuia recuzat, sau sa solicitati stramutarea cauzei pe motive de banuiala legitima"". Nu va ramane decat, ca in timp de 6 luni de la pronuntarea recursului, sa va adresati cu plangere la CEDO, pe temeiul disp.art.6 pct.(1). Succes. (Adresarea la Inspectia Judiciara a CSM, cred ca se soldeaza cu esec, dincauza ca aceasta institutie a CSM, inspectorii sunt tot din Tribunalele din teritoriu,,,,).Deci; faceti cum credeti D-voastra. Eu va doresc succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Proceduri bughi69 bughi69 Buna ziua Sunt intr-un proces si cred ca exista anumite influente din exterior. Va intreb care ar fi procedura legala de a avea parte de un proces echitabil. ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere in fals leusan leusan Daca in cadrul unui proces civil una din parti depune cerere de inscriere in falsa unui inscris sub semnatura privata , dar instanta nu tine cont de el nici pe ... (vezi toată discuția)