avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire+Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire+Succesiune

Sotul a decedat,eu am ramas cu 2copii majori.Cind mam casatorit,sotul avea un apartament cumparat de el.As vrea sa stiu daca eu am dreptul la locuinta ?Am25 de ani de casatorie. Adym
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:07, 23 Februarie 2013
Dezbateti mostenirea dupa dansul . La mostenire veti veni dvs in calitate de sotie supravietuitoare cu cota de 2/8 si ce doi copii fiecare cu cota de 3/8. Prezentati va la un notar de pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu, cu certificatul de deces, actele de stare civila, certificat de casatorie al dvs, certificatele de nastere ale copiilor, 2 martori care l au cunoscut pe defunct, actele de proprietate pt bunurile care au apartinut defunctului, certificate fiscale pt bunurile imobile si se va dezbate succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune l1u2 l1u2 Acum 62 ani pe pamantul familiei s-a construit o casa in locul pe care exista o constructie de 100 ani,fara acte ,cum era atunci....casa figureaza la primarie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare succesiune DOEL2003 DOEL2003 Buna ziua! Urmeaza sa se faca succesiunea in urma decesului tatalui meu,(Noe.2014)am ramas doar eu si mama mea,si as dori sa stiu ce acte(copii,originale) am ... (vezi toată discuția)