avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Topic inchis cu buton activ \\"Fii primul care ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Topic inchis cu buton activ "Fii primul care comenteaza"

Am observat ca in cazul topicurilor inchise (doar postarea initiala) apare butonul "Fii primul care comenteaza".

Daca se da click pe buton se deschide pagina pentru introducerea comentariului.

Testul efectuat de mine pentru introducerea unui comentariu a esuat.
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 12:37, 17 Martie 2013
Daca persoanele autorizate au dispus inchiderea topicului,ulterior ,nu se mai poate continua postarea de mesaje la acel topic
Va multumesc pentru raspuns.

In fapt am sesizat ca desi subiectul este inchis, butonul "Fii primul care comenteaza" este activ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare - postare multipla comentariu articol eliasav eliasav La articolul http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_27364/Codul-CAPTCHA-sau-in-alt-mod-despre-MFP-si-nervii-contabililor.html am postat un comentariu de 3 ... (vezi toată discuția)
Buna dim si la multi ani! de ce nu exista un buton, prin care ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna dim si la multi ani! De ce nu exista un buton, prin care sa pot interveni in discutii? Sau, ma rog, de ce nu mai exista? Multumesc. (vezi toată discuția)
Meseria de aur Sufletdecaine Sufletdecaine Unde este mentionat concursul MESERIA DE AUR, as vrea sa particip dar nu am descoperit nici un indiciu. Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)