avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dim si la multi ani! De ce nu exista un buton, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dim si la multi ani! De ce nu exista un buton, prin care ...

Buna dim si la multi ani! De ce nu exista un buton, prin care sa pot interveni in discutii? Sau, ma rog, de ce nu mai exista? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 11:44, 2 Ianuarie 2021
Exista butonul "Raspunde" .... Insa in topicurile inchise nu se mai poate interveni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aha. Sa inteleg ca dv decideti, care, ce, si cum, nu? Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Așa este. Dacă un moderator decide să închidă un topic, în acel topic nu se mai poate comenta. În unele topic-uri comentatorii deviază de la subiectul inițial, și în acel moment trebuie închis.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator
Ok. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Topic inchis cu buton activ "fii primul care comenteaza" eliasav eliasav Am observat ca in cazul topicurilor inchise (doar postarea initiala) apare butonul \\"Fii primul care comenteaza\\". Daca se da click pe buton se deschide ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara Dana Marin Dana Marin Incep prin a saluta cordial toti forumistii. Multumesc pentru sprijinul acordat la nevoie, intotdeauna. Punem si noi in sfarsit de un regulament de ordine la ... (vezi toată discuția)
De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)