avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inscriere inca o camera in CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inscriere inca o camera in CF

am o casa trecuta in CF in 1985 cu 2 camere, pivnita si bucatarie ... intre timp (prin 1995) am facut ceva modificari si au rezultat 3 camere, pivnita si bucatarie...cum pot trece camera in plus in CF (vreau sa vand casa si am intampinat probleme cu banca clientului pt ca nu e trecuta o camera) ... multumesc
Ciprian_Maftei a scris:

Parerea mea este ca ar trebui sa fie pana in 1000 lei.
Sa inteleg ca in evidentele fiscale nu figurati cu acea extindere?




ba da .... suprafata inscrisa in evidentele fiscale este mai mare decat suprafata camerelor intabulate....


intre timp am vorbit si cu un topometrist (sau cum se cheama) si mi-a zis ca ma rezolva el si cu primaria...


va multumesc mult pt indrumari si pentru informatii!

Toate cele bune!
a aparut o lege in 2012 care spune ca imobilele construite chiar fara autorizatie se pot intabula cu o adeverinta de la Primarie in care se mentioneaza cu ce figurati inscris la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de extindere garaj din lemn ionchilalau ionchilalau Buna seara.Va rog sa-mi raspundeti daca un garaj din lemn construit in 1990,fara autorizatie de constructie a fost prins in actul de vanzare-cumparare,este ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie expirata iulianpetrescu iulianpetrescu Autorizatia de constructie a expirat in 2007,deoarece lucrarile de constructie nu au ajuns la stadiul de finalizare,iar receptionarea lucrarilor nu s-a putut ... (vezi toată discuția)