avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Anul trecut am achizitionat un teren,in urma cu o saptamana ma uitam pe contract si am realizat ca este o gresala de tipar la numele vanzatorului in loc sa scrie LUCICA este trecut LUCIA ,dar pe cadastru scrie LUCICA.
Dar atunci cand am semnat actele ea nu sa prezentat din motive de sanatate dar a fost imputernicit nepotul dansei.
Pot avea probleme cu actul de proprietate din cauza greselii?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: trompy , utilizator 22:34, 17 Februarie 2009
Dacă este o simplă greşeală de tehnoredactare, nu văd ce probleme aţi putea avea.
Nu este o gresala capitala, esentiale sunt datele de identificare a persoanei.(CI,CNP,adresa,etc)Daca ati definitivat tranzactia scoateti un extras CF si daca apareti ca proprietar cu toate datele corecte, puteti sta linitit/a
Va Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire persoana fizica pt vanzare teren extravilan aditza740 aditza740 acum aprox 6 ani am imputernicit pe cineva sa se ocupe de vanzarea a 13 pogoane undeva la tara!in procura facuta la notar se specifica ca se va ocupa de ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract v-c si cadasatru tabu tabu In titlul de proprietate (L18/1991) se specifica reconstituirea dreptului de proprietate iar la identificare apare tarla/parcela 13/1 si apoi 60/42 (nu stiu ... (vezi toată discuția)
Caractere romanesti in imputernicire bogdanucom bogdanucom S-a facut o imputernicire de catre copii catre unul din parinti pentru vanzarea unui teren. Imputernicirea s-a facut in afara tarii. La o citire mai atenta ... (vezi toată discuția)