avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Telefon confiscat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Telefon confiscat

Buna ziua,fratele meu este elev la o scoala generala iar in timpul unei pauze isi filma cu telefonul un coleg care se prostea,bine inteles de comun acord,iar directorul i-a confiscat telefonul. Adica i l-a smuls din mana mai exact si pe langa asta a mai si butonat la el (a cautat in telefonul lui mobil)

Avand in vedere ca el are 13 ani,banuiesc ca nu se ia in considerare daca a semnat un regulament de interior daca nu a fost un tutore cu el ..

Este legal ce a facut acel director,se poate lua vreo masura? Inca nu am recuperat telefonul. Astept un raspuns pentru a sti ce masuri sa iau.

o zi buna va doresc,imi cer scuze pentru categoria in care am postat dar nu am gasit una care sa se potriveasca cu problema mea.
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 14:24, 25 Februarie 2013
dks a scris:

Buna ziua,fratele meu este elev la o scoala generala iar in timpul unei pauze isi filma cu telefonul un coleg care se prostea,bine inteles de comun acord,iar directorul i-a confiscat telefonul. Adica i l-a smuls din mana mai exact si pe langa asta a mai si butonat la el (a cautat in telefonul lui mobil)

Avand in vedere ca el are 13 ani,banuiesc ca nu se ia in considerare daca a semnat un regulament de interior daca nu a fost un tutore cu el ..

Este legal ce a facut acel director,se poate lua vreo masura? Inca nu am recuperat telefonul. Astept un raspuns pentru a sti ce masuri sa iau.

o zi buna va doresc,imi cer scuze pentru categoria in care am postat dar nu am gasit una care sa se potriveasca cu problema mea.

cred ca telefonul il pot recupera doar parintii...
faptul ca are 13 ani si nu a semnat nimeni un regulament de ordine interioara ....mergi prea departe ! acolo este scoala si se subintelege ca nu are voie cu telefoane in incinta !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea fotografierii in scoli in baza carei reglementari se face? C-Danuta C-Danuta Exista vreo prevedere legala care sa interzica elevilor sa foloseasca telefonul mobil pentru a isi fotografia colegii sau profesorii in incinta scolii -in ... (vezi toată discuția)
Profesorul i-a furat telefonul unei prietene George1000 George1000 Un profesor i-a confiscat telefonul prietenei mele pe motiv ca a primit un sms desi i-a incheiat mediile chiar azi si nu mai are ora cu el ca sa aiba cand sa ... (vezi toată discuția)
Confiscarea unui telefon mobil intr-o scoala, de catre director - legal sau nu? mihaelaangelescu mihaelaangelescu Confiscarea unui telefon mobil intr-o scoala, de catre directorul scolii, facandu-se uz de functie, folosit in intervalul pauzei si intr-un caz fortuit- cand ... (vezi toată discuția)