avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum contest plata exagerata a intretinerii din cauza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum contest plata exagerata a intretinerii din cauza renuntarii la repartitoarele de caldura? cui ma adresez?

cum contest abuzul facut de societatea ISTA ,responsabila cu repartitoarele de caldura , sau cum contest plata intretinerii exagerate venita din partea administratiei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 25 Februarie 2013
Pentru c/v intretinere,in termen de 10 zile de la afisarea listei de intretinere ,in temeiul disp art 12 A c si d din HG nr 1588/2007 formulati cotestatie la presedintele de asociatie de proprietari
Acesta detine obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot sesiza o intretinere de 1660lei pentru 2 persoane? ikon2007 ikon2007 Va rog sa ma indrumati unde pot reclama calculul de intretinere pe luna aprilie pentru 2 pers. in valoare de 1660lei, este efectuat de firma SCOMET, care ... (vezi toată discuția)
Pot refuza sa plãtesc factura la caldura? Cartonica Cartonica In luna Decembrie m-am mutat la casa noua,un apartament cu 4 camere in Arad,caldura asigurându-se de la rețea cu repartitoare de costuri,unde am stat ... (vezi toată discuția)
Datorii asociatia de locatari Andrada77 Andrada77 Buna ziua, Am datorii la intretinere si am observat ca mi s-au aplicat niste majorari foarte mari, in unele luni majorarea depaseste plata intretinerii pe ... (vezi toată discuția)