avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbrul de mediu

buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- cumparare cu vechiul proprietar dar nu am inscris masina pe numele meu.cat timp pot circula cu aceasta in situatia in care vechiul proprietar mi-a dat fiscalul iar eu am trecut-o la mine la fisc?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 12:14, 5 Martie 2013
domnul avocat de mai sus are dreptate.Proprietarul poate radia masina cu actul de vanzare cumparere si cu hartia de radiere de la fisc.
La vanzarea masini nu mai este nevoie de radierea din circulatie,pentru radiere trebuie predate numerele si este nevoie de cartea masinii in original.Nu nu neste trecut nimic pe talon puteti circula cu masina ,in cazul in care sunteti oprit de politie spuneti ca este masina dv. si ca ati cumparat-o de cateva zile,nu mai mult de 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscuri neinmatriculare masina imediat dupa cumparare jeoanesss jeoanesss Am o masina cumparata de ceva timp dar pentru ca nu-mi permit sa platesc timbrul de mediu, eu circul in continuare cu actele proprietarului, desi au trecut ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)