avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer intr-o unitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer intr-o unitate

Rog mult sa-mi spuneti unde ma pot adresa in cazul in care in unitatea in care lucrez sunt suprasolicitata fizic si psihic si obligata sa suplinesc o functie ptr care eu nu sunt specializat(a).
M-am adresat vechii unitati in care am lucrat, dar am fost refuzat, apoi sefilor superiori, in conditiile in care la actualul loc de munca m-am si imbolnavit. Si in acest caz am fost refuzat.
Mentionez ca lucrez intr-o unitate tip penitenciar .
Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: leutu , utilizator 20:18, 19 Februarie 2009
Cum adica esti obligata? Tu trebuie sa faci ceea ce este scris in fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,,de ce ai ramâne pe un post care te face nefericit?'' Tanna1 Tanna1 Buna ziua, simt nevoia sa raspund si sa pun intrebari la randul meu, acestui articol. :) De exemplu, eu am ramas intr-un loc de munca care momentan ma ... (vezi toată discuția)
Decizie de schimbare a functiei babei lacramioara babei lacramioara Ce pot face in cazul in care angajatorul m-a mutat temporar de la locul meu de munca, in aceeasi unitate, sa prestez un serviciu ce nu are nici o legatura cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea recomandarilor medicului de medicina muncii lorinaflorina lorinaflorina Lucrez intr-o societate 4 ore, deoarece am si pensie de invaliditate, avand o operatei de coloana cervicala. De la medicul de medicina muncii mi s-a ... (vezi toată discuția)