avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

cum se poate plati pensia alimentara unui copil fara ca mama acrstuia sa benaficieze de banii respectiv?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:24, 26 Februarie 2013
Nu cred ca e chiar asa.. copilul mananca totusi, se imbraca.
Ce doriti de fapt ? In ce sens nu va intelegeti cu mama copilului ? Daca acel copil e rau tratat, cereti ( daca sunt tatal) ca domiciliul copilului sa fie la dvs si sa va dea mama 200 de lei pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil mirelanastasie mirelanastasie Fiica mea are un copil de 6 ani.S-a despartit de sotul ei la 1 an al copilului.El a adus o adeverinta ca are un credit ca sa plateasca pensie alimentara mai ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara maricata211@yahoo maricata211@yahoo Buna ziua copilul este la scoala clasa a 10 face 18 ani in primavara. Este de drept în îngrijirea mamei .dar copilul sta la mine eu plătesc pensie direct ... (vezi toată discuția)
Aș vrea ca o parte din pensia de întreținere a minorului să fie depusă într-un cont. am șanse să obțin acest lucru în instanță dacă mama nu este de acord? AlexDimulescu AlexDimulescu Platesc pensie alimentara ca 25% din venitul lunar. Acum urmeaza sa imi schimb serviciul si aceasta suma v a deveni substantiala. Vreau ca din acesti bani ... (vezi toată discuția)