De vreo 3 luni am primit o scrisoare ca am intrat in executare silita ca nu am platit cheltuielile judecatoresti. Vreau sa stiu in primul rand pana unde poate ajunge aceasta treaba, daca vreau sa le platesc acum , platesc si penalizari ? si ce vroiam sa va intreb, daca am bani pe carduri , poat sa imi fie luati ?
Procedura de executare silita permite executorului judecatoresc sa dispuna poprire pe carduri si drepturi salariale pana la concurenta debitului de recuperat
Am inteles , din fericire sa zica asa nu am drepturi salariale si nici alte bunuri pe numele meu.
O sa platesc cand o sa dispun de respectiva suma.
Ce as vrea sa mai stiu este daca o sa platesc vreo penalizare ca nu am platit la timp , pe langa suma initiala ?
Datorie la banca
Adryana18
Buna seara,
Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Executare
jadel25
Am o executare pe numele meu la un credit neplatit de sot in care eu sunt coplatitor. Mi se poate pune poprire pe contul de salariu pe toti banii? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)