In cazul in care o persoana a fost numita sef de serviciu si i s-a intocmit un act aditional la CIM pe aceasta functie, in baza unei decizii de numire pe functie, fara a i se specifica o perioada, cum mai poate respectiva persoana sa treaca pe functia de baza, fara a fi considerata sanctiune?
Doar prin revocarea acelei... adica :
- se va emite o noua decizie de modificare a functiei
- se va incheia un nou act aditional prin care se va modifica functia actuala in functia avuta inainte (din sef de serviciu in .........)
In acest caz angajatul mai poate sa dea angajatorul in judecata ca l-a schimbat din functie? Angajatorul trebuie sa se justifice pentru schimbarea efectuata? Angajatorul nu isi propune sa numeasca pe viata un sef.
Conform art.41 din CM care prevede ca modificarea CIM (punctul 3 - felul muncii) se face doar cu acodul partilor, daca nu am acordul angajatului nu degeaba ii intocmesc decizie si act aditional?
Decizie de incetare
gina80
In anul 2013 am angajat un salariat pe functia de sef serviciu, in anul 2014 am scos la concurs un post de director unde s-a salariatul de pe functia de sef ... (vezi toată discuția)