avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de incetare

In anul 2013 am angajat un salariat pe functia de sef serviciu, in anul 2014 am scos la concurs un post de director unde s-a salariatul de pe functia de sef serviciu. In aceasta situatie eu am procedat in felul urmator, i-am incetat Contractul Individual de Munca vechi prin decizie de incetare cu acordul partilorsi i-am incheiat un nou CIM pe functia de director avand in vedere codurile COR diferite ale funtiilor mai sus mentionate. Imi puteti spune daca am procedat corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 5 Decembrie 2014
Dupa parerea mea, ar fi fost mai simplu sa intocmiti un act aditional cu schimbarea functiei, eventual a locului muncii.
Da, ati procedat corect , chiar daca exista si varianta intocmirii unui act aditional la c.i.m. privind modificarea functiei si/sau a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii laura57 laura57 buna ziua! Va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatorului aspect legat de actul emis la incadrare in urmatoarea situatie: Un salariat al unitatii ... (vezi toată discuția)
Functii conform c.o.r. gheorghe.stanoiu gheorghe.stanoiu Buna ziua! Am o problema si as dori sa ma consult asupra legalitatii urmatorului lucru: -in 2007 unui angajat i s-a intocmit un aditional la contractul ... (vezi toată discuția)
Cim determinat ruonscalafat ruonscalafat Am o salariata care este detasata la un alt angajator. Pe perioada suspendarii CIM al salariatei detasate am angajat o alta salariata cu CIM pe durata ... (vezi toată discuția)