avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren in devalmasie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren in devalmasie

as dori sa cumpar un teren care este in devalmasie. Nu se poate face act de vanzare cumparare pentru ca nu se poate face inscrierea la cadastru. Exista vreo alta varianta ca proprietarul sa-mi transfere mie dreptul de proprietate?
Cel mai recent răspuns: iulianna1 , utilizator 20:45, 2 Martie 2013
Daca se cunoaste cota parte a vanzatorului se poate vinde cota ideala din bun .Corect este sa faceti partajul imobilului , apoi sa se faca vanzarea.
Multumesc pentru rapiditate.
am fost la un notar si mi-a zis ca nu pot face act de vanzare cumparare.
cred ca m-am exprimat gresit in primul mesaj, este vorba de o pasune a unei comune de cateva zeci de hectare ,unde d-na care vrea sa-mi vanda mie detine 500mp trecut in titlu de proprietate (in titlu la observatii scrie ca este in devalmasie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa fara partaj johnalexander johnalexander Buna ziua, Parintii mei sunt divortati de ceva timp iar acum vor sa vanda apartamentul...este obligatoriu partajul? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cota mostenire leusan leusan Ce acte imi trbuiesc pentru a vinde cota mea de mostenire aflata in indiviziune? dar pentru a face act de donatie? (vezi toată discuția)
Vânzare cotã parte TheThunder49 TheThunder49 Bună seara! am şi eu următoatoarea speţă: A şi B sunt prop. unei case şi al terenului aferent, A vrea să înstrăineze cota parte a sa, îi trebuie ... (vezi toată discuția)