avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... inregistrare audio - mijloc de proba
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

inregistrare audio - mijloc de proba

mai intai de toate bun gasit echipei avocatnet!sunt functionar public si plb mea este legata de comisia de disciplina.am primit citatie si sunt audiata in cadrul comisiei.din legisl specifica (H.G. nr. 1344/2007) la probe sunt admise doar proba cu martori si inscrisuri.petitionarul a facut sesizare verbala conducerii, aceasta la randul ei a intocmit sesizare nominala pt peronalul din subordinea mea si a mea pt un incident petrecut in afara oreleor de program si cu agentul de paza care este angajatul unei firme private de paza si protectie, nu angajatul institutiei. cercetarea mea se efectueaza concomitent cu cea a personalului din subordinea mea.detin o inregistrare audio in care petitionarul sustine ca i s-a pus pix si hartie in mana sa scrie dar ,,nu am vrut sa scriu!,, am solicitat in intampinare clasarea pe motiv ca cercetarea mea este prematura: nu pot fi acuzata de acceptarea unei conduite necorespunzatoare a subalternilor mei, mai inainte ca faptele de care acestia sunt acuzati sa fi fost dovedite in mod irevocabil.
Intrucat subalternii subsemnatei sunt cercetati concomitent cu mine, consider ca anchetarea subsemnatei este prematura.
in temeiul art. 29 alin. 2 lit. b raportat la art. 28 alin. 1 lit. c din H.G. nr. 1344/2007: este descrisa o fapta care nu exista !
intrebarea mea este: drepturile angajatului sunt respectate in aceasta procedura? si daca ajung in instanta pot folosii proba audio sau solicit interogatoriu cu refer la aceasta discutie ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: magdadn , utilizator 09:44, 18 Februarie 2009
Proba audio nu este admisa in instanta dar am mai auzit si exceptii, asa ca....
Doamna, sesizarea ar trebui clasata intrucat se refera la o fapta ce nu este abatere disciplinara in acceptiunea Legii 188/1999.

Daca ajungeti in instanta puteti solicita numai administrarea probelor reglementate prin dispozitiile Codului de procedura civila.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea mandatului membrilor comisiei de disciplinã Filip Alexandru Filip Alexandru La ce se refera mai exact, art.13 (1) lit.e din HG 1344/2007. (1)Mandatul de membru al comisiei de disciplină se suspendă în cazul în care: a)soţul, ... (vezi toată discuția)
Termen de citare la comisia de disciplina Justitiarul711 Justitiarul711 In cat timp de la nota explicativa este obligata comisia sa te citeze pentru a te baga in comisia de disciplina? (vezi toată discuția)