avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SALARIU MEDIU PE UNITATE LA NASTEREA UNUI COPIL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SALARIU MEDIU PE UNITATE LA NASTEREA UNUI COPIL

As dori sa stiu daca angajatorul-companie privata este obligat sa plateasca un salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil de-al angajatei.
Specific ca am depus o astfel de cerere in 3 ian 2012 si mi-a fost refuzata.
Compania are in jur de 20 angajati, nu are contract la nivel de unitate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 26 Februarie 2013
Ajutorul de nastere il veti putea primi numai daca este prevazuta acordarea acestuia in c.i.m., in c.c.m. aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate la nastere marinica4u marinica4u Buna ziua, Am auzit cazuri in care la nivel de unitate proaspetele mamici primeau un salariu mediu pe unitate...as dori sa stiu in baza a carei legi si daca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nastere copil ing_matza ing_matza Am citit in ccm la nivel national ca la nasterea fiecarui copil mama daca este angajata poate primi de la angajator o indemnizatie egala cu un salariu mediu la ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca unic la nivel national Avasiloaie Avasiloaie Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 20112014 , Art. 51, lit c). Art. 51: In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au ... (vezi toată discuția)