avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie suspendare permis

In urma unei autotamponari(am intrat cu masina pe o bordura) mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pt 30 zile deoarece nu am declarat accidentul in termen de 24h, am facut contestatie si am pierdut (eu nu am primit acasa nici o hartie, cand se judeca, si nici rezultatul nu l-am primit de la contestatie), am pierdut contestatia dar intre timp am fost oprit si verificat de rutiera si nu a zis nimeni nimic, cum trebuie sa procedez? sa duc carnetu la pol? daca il duc ce se intamla? daca nu il duc ce se intampla?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:50, 26 Februarie 2013
Hotararea de respingere a plangerii contraventionale (contestatiei) probabil nu este inca motivata, dupa motivare - circa 30 zile de la pronuntare - vi se va comunica acasa, dv avand 15 zile sa declarati recurs. daca nu veti uza de dreptul de a declara recurs hotararea va ramane definitiva prin nerecurare si atunci ar fi bine sa predati permisul politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa judecatorie vlad_chirita_28 vlad_chirita_28 Buna ziua, pe data de 9 feb 13 am trecut pe rosu.M-a oprit politia si mi-a suspendat permisu pe 30 zile. Mi l-am recuperat facand contestatie. Vineri pe 10 am ... (vezi toată discuția)
Vrei sa predai permisul auto in urma unei hotarari si nu poti, iar termenul curge dorianlakatos dorianlakatos M-am lovit tare de o problema si anume: Pe 27 mai 2014 mi se respinge apelul facut la Tribunal, asta insemnand ca trebuia sa predau la Politie permisul de ... (vezi toată discuția)
Am predat permisul cu o intarziere mare adrian0688 adrian0688 problema mea este destul de des intalnita in judetul olt mai exact slatina , in urma unei judecate cu politia am pierdut si a atras la radui suspendarea ... (vezi toată discuția)