avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare care sa tina loc de act oficial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare care sa tina loc de act oficial


Buna ziua ,
Va rog sa ajutati cu un sfat : cum considerati ca ma pot apara intr-un proces in care in instanta o sora de a mea a prezentat un inscris sub semnatura privata , semnat de mine si de mama noastra ca unul din martori , prin care eu as fi luat o suma mare de bani in schimbul cedarii ( in cazul nereturnarii sumei ) a unor proprietati dobandite prin act de vanzare cumparare si a unora dobandite prin testament precum si alte drepturi succesorale care rezultau dupa decesul mamei.
Problema e ca semnaturile sunt ale mele si a mamei insa sora le-a obtinut printr-o marsavie , intrucat eu nu ma pot deplasa de mai bine de 4 ani iar mama mea la acea vreme avea 85 de ani si deasemeni avea probleme de locomotie . Semnaturile le-a obtinut intrucat acum 2-3 ani in urma pe fondul unor procese legate de pamant in care eram toate trei parti implicate in acestea si pe motiv ca nu ne puteam deplasa , imi prezenta diferite coli albe pe care ne spunea sa le semnam ( eu si mama ) pentru a le depune ulterior in instanta ca intampinari la proces .
Cum credeti ca ma pot apara sa dovedesc ca eu niciodata nu am luat vreo suma de bani ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 11:07, 26 Februarie 2013
Un act prin care o persoana cedeaza toata sau o parte din mostenirea ce ii va reveni in urma decesului (ce se va petrece in viitor ) al unui parinte nu este valabil.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de imprumut - antecontract de vanzare cumparare. romex romex Va rog sa ma ajutati intr-o speta : - Poate fi combatut un act sub semnatura privata in care , o sora a intocmit un act de imprumut cu o alta sora ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu privire la un act sub semnatura privata romex romex Va rog sa ma lamuriti daca in cadrul unei intelegeri de vanzare -cumparare scrisa intr-un act sub semnatura privata se pot instraina bunuri sau drepturi ... (vezi toată discuția)
Imprumut romex romex Va rog sa-mi spuneti , in cazul in care o persoana se imprumuta de la alta persoana intocmind un act sub semnatura privata este de ajuns doar semnatura ... (vezi toată discuția)