avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamuriri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamuriri

rog sa-mi spuneti ce inseamna TC personal si cum se numeste raspunsul dat unei intampinari primite intr-un proces civil.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: B_Cosmin , utilizator 09:48, 26 Februarie 2013
T.C. inseamna termen in cunostinta, adica ati luat cunostinta personal in fata instantei de termenul de judecata si nu veti mai fi citat, atentie ca nu veti mai primi citatie, prin urmare sa urmariti cu atentie cauza

daca sunteti reclamant si raspundeti la intampinarea paratului, se numeste simplu: raspuns la intampinare
multumesc pt. lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Solicitare amanare cauza in vederea citarii noii parate cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o societate(care nu mai exista) este citata intr-o cauza si depune in a 25-a zi de la citare (termenul legal ptr ... (vezi toată discuția)
Citatie da, intampinare nu alinedelea alinedelea Va rog sa ma lamuriti intr-o problema de procedura. Am depus cerere de apel la Curtea de Apel .Ulterior s-a fixat data la care se va tine sedinta, care mi-a ... (vezi toată discuția)