avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Farmacista lipsita de bun simt
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Farmacista lipsita de bun simt

Buna ziua,
Zilele trecute am fost la farmacie sa-mi cumpar ceva si farmacista a inceput sa vorbeasca urat (folosind cuvinte gen nebun sau facand aluzii la varsta mea, ca nu cunosc multe la ce varsta am). M-am simtit jignit avand in vedere faptul ca eu am vorbit frumos, doar am cerut pansamentele, iar ea vorbea pe langa subiect. Care sunt drepturile mele in acest caz, pentru ca nu stiu exact. Am vorbit cu colega acelei persoane, care e mult mai experimentata si mi-a spus ca ea, colega ei, nu are dreptate in ceea ce spune - ea se alarmase cu privire la ceva efecte secundare si anumite articole citite de ea prin ceva reviste.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:22, 26 Februarie 2013
In acest caz (cumparare de produse) Protectia Consumatorilor va protejeaza in calitate de consumator de produse, nu poate sanctiona farmacista pentru comportament necorespunzator.
Referitor la comportament /atitudine angajat in cadrul unitatii de farmacie,daca apreciati util si necesar puteti sesiza prin condica de reclamatii orice aspect pe care il apreciati abuziv sau in afara normelor deontologice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sicane Arisandy Arisandy Am o colega de birou cu care m-am inteles relativ bine o perioada de timp...dupa care a inceput sa-mi faca fel de fel de sicane, ma paraste la doctori spunand ... (vezi toată discuția)
Consum iarba reyks reyks salut, doresc niste sfaturi daca se poate in legatura cu consumul de iarba. un prieten de-al meu a fost audiat ca martor intr-un caz penal in care au fost ... (vezi toată discuția)
Va rog!- incredintare minor; program de vizita maysa65 maysa65 Curand, va incepe procesul... Incredintare si program de vizitare. Am unele nelamuriri. Va rog, astept raspunsurile dvs. 1. Hotararea pt programul de ... (vezi toată discuția)