avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... este legal sa fii obligat sa platesti amenzile ??
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

este legal sa fii obligat sa platesti amenzile ??

daca nu platesti amenzile si vrei sa platesti asigurarea masinii, este legal sa te oblige intai sa platesti amenzile si apoi asigurarea?
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
gabi_moc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 23:52, 2 Martie 2013
Nu scrie asa ceva, va vor fi incasati cei 50 lei care vor stinge creanta fiscala cea mai veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladiri si terenuri carmen bodeanu carmen bodeanu E posibil sa existe vreo reglementare interna ,a unei primarii de sector(in cazul pe care-l stiu eu-sect 6)prin care daca am 2 proprietati in acelasi sector sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire si masina Vasile MARIAN Vasile MARIAN Buna ziua, Ieri am fost la primarie sa platesc impozitul pe 2010 pentru casa si masina. Spre surprinderea mea, angajatul primariei care se ocupa cu incasarea ... (vezi toată discuția)