avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu medical

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu formula de calcul pentru indemnizatie concediu medical?
Cel mai recent răspuns: anne_david , utilizator 10:49, 25 Februarie 2009
Daca dati mai multe detalii.In principiu se iau in calcul ultimele luni si se face o medie zilnica, la care se aplica coeficientul pt.boala respectiva:75%, 85%,100%.
Buna ziua,
iau exemplul urmator: un salariat are CM initial in per 26.01.09 - 01.02.09 cu 75% si CM in continuare in per 02.02.09 - 08.02.09 cu 100%. Salariu tarifar e de 1708 ron, lucreaza doar norma intreaga (8 ore). Cum calculez indemniz de CM?
Nu intereseaza pe nimeni subiectul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Silviamarinescu Silviamarinescu Buna ziua. In mai 2016 am am inceput activitatea la o alta companie. In septembrie am Intrat in concediu medical de 75% pana la data 1 nov cand am intrat ... (vezi toată discuția)
Concediului de risc maternal lili5 lili5 care este baza de calcul? venitul realizat? salariul net? se iau in calcul si retinerile pt "nerealizare target"? (vezi toată discuția)
Baza calcul cm sarcina si lauzie la a doua sarcina Nko_kiss Nko_kiss Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza CM risc materna si sarcina si lauzie la al doilea copil? Mentionez faptul ca dupa cei doi ani de stat ... (vezi toată discuția)