avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare consimtamant proprietar pentru viza de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare consimtamant proprietar pentru viza de resedinta

Buna ziua,

doresc sa stiu care sunt demersurile necesare scoaterii din spatiu a unei peroane,tatal copilului meu pe care l-am trecut in spatiu la adresa mea anul trecut, mentionez ca nu am fost casatoriti legal niciodata si nu mai locuim impreuna.el a parasit locuinta de apx.10 zile si incep sa vina amenzi neplatite pe numele lui,imprumuturi facute de el,etc.
am nevoie urgenta de un raspuns.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bela@hotmail.com , utilizator 19:06, 26 Februarie 2013
Daca ati acordat viza de resedinta,aceasta nu poate fi anulata
Chiar daca va sunt comunicate amenzi,acestea intra pe rolul si datele de identificare ale contravenientului
referitor la raspunsul primit din partea dvs, am facut referire ca persoana in cauza nu mai locuieste la mine, nici macar prin hotarare judecatoreasca nu se poate anula aceasta viza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu si amenzi Eus28 Eus28 salut, as dori sa stiu daca iau pe cnv in spatiu (mai exact isi face buletin cu adresa ap meu pe el) si declar ca acel cnv locuieste in ap meu si mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Riscuri luare în spațiu georgianav georgianav Bună seara. Am o întrebare legat de care nu am putut găsi un răspuns corespunzător. Dacă eu îl iau pe cumnatul meu în spațiu, amenzile și eventual ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu georgiz georgiz am o nepoata casatorita cuun sarb plecata din tara in italia a parasit parintii,de fapt mama ei a divortat de tatal ei care este fratele meu,e plecata cu mama ... (vezi toată discuția)