avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Din prima casatorie am un copil pentru care platesc pensie alimentara 25% din salariu.
Acum cu a doua sotie mai am in copil.
Platesc in continuare 25% pensie alimentara sau ar trebui diminuata?
daca da ce trebuie sa fac?
multumesc!

ps. mentionez ca am si un credit ipotecar
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
maneasorinflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 27 Februarie 2013
Puteti solicita instantei reducerea pensiei pentru primul copil, depuneti la dosar sentinta prin care s-a hotarat prima pensie si certificatul de nastere al celui de-al doilea copil. Depuneti adeverinta de venituri.Puteti apela la un avocat .Procesul se va judeca la domiciliul paratului .
Multumesc pentru sfat!
Procentul maxim pt primul copil va fi de maxim 16.5 %, dar suma ce se va stabili va putea fi mai mica daca se va tine cont si de alte obligatii ale dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara enoiuflorin enoiuflorin buna ziua,as dori un sfat,am un copil din prima casatorie si platesc pensie alimentara 25% din venitul net,momentan mai am un copil si doresc sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta nevasta cherestes valentin cherestes valentin Am divortat de 6ani.In prezent sint casatorit, am un copil ,platesc pensie alimentara 25% pentru primul copil.Intrebarea mea este daca pot sa platesc mai putin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters111374 ContSters111374 As avea si eu nevoie de putina indrumare. Sotul meu , este divortat, are un copil din casatoria anterioara,(minor).si acum avem si noi un copil,,tot minor. ... (vezi toată discuția)