avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca + PFA la aceeasi firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca + PFA la aceeasi firma

Salut,

Este ok sa fiu angajat cu carte de munca si mai iau o parte din bani pe PFA la aceeasi firma (facturile pt PFA sunt facute pe aceeasi firma si semnate de acelasi patron)?

In aceste conditii pfa-ul nu se incadreaza la pfa dependent si trebuie platite toate (impozit, cas, pensie) ca si pe cartea de munca ?

Astept raspuns. Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 27 Februarie 2013
Are dreptul sa aiba calitatea de salariat si sa presteze servicii ca PFA, pentru aceeasi societate. Nu exista text de lege care sa-i interzica asa ceva ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si carte de munca dre_andrei dre_andrei Salut, Sunt angajat la o firma cu carte de munca cu norma intreaga. Cu aceeasi firma am si un contract si prestez servicii prin PFA. Din auzite, am ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii yonela yonela Am si eu urmatoarele intrebari: sunt PF si am contract prestari servicii. Ce impozite plateste angajatorul catre stat? Sunt angajata de 3 ani cu un astfel de ... (vezi toată discuția)
Venit pe pfa de la firma la care sunt angajat ? dragodan85 dragodan85 Buna ziua, Recent m-a fost propus un bonus lunar de la firma la care lucrez insa acest bonus va fi facturat pe PFA. Pfa-ul a fost inregistrat pe sistem real ... (vezi toată discuția)