Am o intrebare. Am un PFA si nici pana la aceasta data 27.04.2013 nu mi s-a comunicat decizia de impunere pentru impozitul de profit.
Intrebarea e daca curge vreun termen sau ceva , stiu ca aceasta devine obllligatorie la plata in 30 de zile de la comunicare , in cazul in care ni contesti ceva.
Pentru stabilirea platilor anticipate,se ia ca baza de calcul venitul anual estimat,in situatia in care a fost depusa o declaratie privind venitul estimat/norma de venit pentru anul curent,sau venitul net din declaratia 200 pentru venitul realizat aferent anului fiscal precedent.Ar fi bine, daca aveti diferente semnificative intre venitul estimat pe anul 2012 si venitul net pe anul 2012(conform declaratiei 200)sa mergeti la Administratia fiscala sa depuneti declaratia 200,in baza careia sa va stabileasca platile anticipate pentru anul 2013. Primul termen de plata este 25.03.2013.
Decizie impunere
nikuteau
Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri:
-la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)