avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere inmatriculare auto

In anul 2010 am preluat ( ca persoana juridica ) un contract de leasing auto de la alta firma care a intrat in insolventa. Pe certificatul de inmatriculare , ca utilizator, inca este trecuta vechea firma deoarece la vremea preluarii cotractului firma respectiva avea datorii la fisc. In luna decembrie se termina cotractul de leasing. Credeti ca o sa am probleme la fisc sau la inmatricularea pe numele meu a masinii ?
Cel mai recent răspuns: Remus47 , utilizator 12:17, 27 Februarie 2013
da , veti avea greutati mari. firma proprietara , trebuie sa-si achite in primul rand , toate taxele si impozitele catre stat , nu numai ale masinii , apoi veti primii negatie din partea administratiei financiare de care apartine sediul firmei , proprietara masinii , cu acea negatie mergeti la adminstratia financiara unde aveti dumneavoastra sediul ...si apoi pasii care urmeaza.
...in aceste vremuri , administratiile financiare , profita foarte mult de neglijenta populatiei , din ultimii 4-5- chiar 6 ani... persoanele fizice cat si juridice , neplatindu-si impozitele catre stat ,asa ca acum cand ai nevoie de ceva de la primarie ........puncte , puncte ...si sunt deacord cu asta !

atentie ca masina poate sa aibe cumulate si amenzi , iar daca nu au fost platite la timp , adminstratia financiara are posibilitatea de a strange toate amnezile ...deci , scumpa afacere !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
ContSters185493, utilizator
Proprietara este firma de leasing. Firma de la care am preluat contractul si care este numai utilizator, este in insolventa si deci putine sanse sa-si plateasca datoriile la fisc. Deci cum fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta masina leasing ContSters48867 ContSters48867 O masina cumparata prin Contract de Leasing pe firma in 14.03.2006, vanduta in anul 2007, in data de 26.11.2007 prin Contract de novatie s-a predat leasingul. ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta necuvenita ContSters101356 ContSters101356 Am detinut pe societate o masina in leasing,iar in octombrie 2010 am predat leasingul unei alte firme. In ianuarie 2011 noul proprietar a luat amenda pt ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmanarii fisei fiscale la cumpararea unui autoturism colyro colyro Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)