avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incheire contract gazduire social in timpul procesului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incheire contract gazduire social in timpul procesului de radiere

Buna ziua,

In momentul de fata sunt in proces de radiere a unei firme care este infiintata pe un sediu social inchiriat. Tocmai am incheiat prima etapa a procesului de radiere - hotararea de radiere a fost publicata in Monitorul Oficial si au trecut cele 30 de zile necesare dupa publicare. Zilele urmatoare, contractul de inchiriere sediu social expira, si, implicit firma va ramane fara sediu social.

Este posibil sa inchei acel contract de gazduire sediu social avand in vedere unde ma aflu in procesul de radiere sau este nevoie sa finalizez radierea si apoi sa reziliez contrctul de gazduire?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Marius

Cel mai recent răspuns: MariusZ , utilizator 09:45, 28 Februarie 2013
Se poate rezilia contractul si pe cale amiabila, ati incercat sa discutati cu proprietarul spatiului?
Calea amiabila este cea pe care o doresc si eu.
Am avut o discutie cu firma care gazduieste sediu social cand am inceput procesul de radiere si, conform dumnealor, nu este posibil. Totusi as vrea sa verific daca legal dumnealor au dreptate sau este doar o incercare de a obtine bani fortandu-ma sa prelungesc contractul.
Multumesc pentru interesul aratat; orice informaties este bine venita in momentul de fata.
Revin cu o clarificare pentru ca nu sunt sigur ca am folosit terminologia corecta:

Firma nu este radiata in momentul de fata; a fost publicata in Monitorul oficial hotararea de dizolvare.
Firma unde este inchiriat sediul social motiveaza ca nu pot descheia contractul pentru ca voi figura in continuare la Registrul Comertului ca avand sediul la d-lor si, din aceasta cauza dansii nu pot inchiria acel spatiu (fictiv) unei alte firme.
Se poate face ceva in situatia asta sa impacam si capra si varza?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)
Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)