In data de 20 feb trebuia sa primesc avansul pentru luna curenta, nu l-am primit. In data de 21 mi-am dat demisia cu acordul partilor cu incetarea activitatii incepand cu data de 25 feb.
As vrea sa stiu ce sanse am sa imi mai recuperez avansul chiar si lichidarea in conditiile in care angajatorul s-a aratat neserios in ceea ce priveste drepturile restante ale angajatilor. Lichidarea teoretic ar trebui sa o primesc in ziua de lichidare insa avansul pentru februarie? Ce sa fac sa imi primesc banii?
faptul ca ti-ai dat demisia , nu inseamna ca si renunti la partile cuvenite !
daca faci o reclamatie unde trebuie , o sa-i para foarte rau ca nu te-a onorat cu salariu ! pe vremurile acestea , e bine venita o reclamatie , si nu ma refer doar la ITM ....
M-am gandit la varianta cu ITM-ul insa la cate plangeri sunt/au fost pentru acest angajator nu am auzit sa se fi luat masuri inportante.La cea de-a doua varianta nu stiu la ce anume va referiti? Putei sa imi dati mai multe detalii?
Nu exista demisie cu acordul partilor, ci incetarea c.i.m cu acordul partilor.
Drepturile salariale in cazul incetarii c.i.m de obicei se platesc la data inscrisa in c.i.m.
Daca angajatorul nu vi le-a platit, faceti concomitent sesizare la ITM si promovati o actiune in instanta impotriva acestuia, actiune scutita de taxe judiciare.
Salarii restane
jianumarian
Buna ziua,
Revin cu o problema mai veche sa spun asa. A trecut o luna de cand mi-am dat demisia de la fostul angajator. Si totusi mai am ceva bani de luat ... (vezi toată discuția)