avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta

Buna ziua. Am fost sa platesc impozitul pe masina si persoana de la taxe si impozite mi-a zis ca nu pot achita taxa deoarece figurez cu o amenda de 250 ron reprezentand contravaloarea unei roviniete din 2011. Mentionez ca nu am primit nimic pana in momentul de fata care sa-mi aduca la cunostinta aceasta amenda.
1. este legal ca sa nu fiu lasata sa platesc impozitul pe masina pana nu achit acea amenda?
2. ce am de facut in cazul mai sus enuntat...in sensul ca stiu doar verbal de aceasta amenda, fiind comunicata de persoana de la taxe si impozite.
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:01, 27 Februarie 2013
Puteti achita impozitul si cu cardul bancar indiferent de ce banca a fost emis in sistemul snep pe site-ut www.ghiseul.ro.Intrati pe site la sectiunea plati fara autentificare si verificati daca directia de impozite si taxe la care aveti declarat auto este inrolata in acest sistem.Daca este inrolata in acest sistem si cunoasteti suma pe care trebuie sa o achitati intrati in sectiunea impozite ,selectati taxa auto, introduceti suma de plata si urmati in continuare pasii indicati.Dovada platii va fi transmisa pe adresa de email pe care o veti indica ,iar plata dvs.va fi vizualizata de directia de impozite si taxe in ziua urmatoare efectuarii platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr, rovinieta valabila biancamica biancamica buna ziua, astazi, cand sa imi platesc impozitele, constat ca am o amenda (proces verbal din 23.08.2016). Aflu de la taxe si impozite ca este de la CNADNR. ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovigneta 10vasile 10vasile In 2011 am facut un drum dus-intors(sambata-duminica) de la Bistrita la Piatra Fantanele(Castel Dracula) fara rovigneta. Dupa aproape doi ani mi-a venit o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)