avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transmiterea unei procuri notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transmiterea unei procuri notariale

Buna Ziua,
Ma adresez cu urmatoarea intrebare: Daca o persoana imputerniceste pe o alta persoana prin procura pentru a fi reprezentata in vanzarea unui imobil, la randui persoana care o va imputernici pe prima poate imputernici pe altcineva pentru a o reprezenta pe ea cat si pe cea pe care deja o imputerniceste? (persoana 1 imputerniceste pe 2 iar 2 daca poate imputernici pe 3 pentru 1 si 2, fara ca 1 sa mai faca o procura pentru 3)sper sa fi explicat cum trebuie
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
alexandrumartyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:42, 27 Februarie 2013
numai daca acest lucriu este prevazut expres in prima procura. altfel nu.
procura trebuie sa fie transmisibila. adica sa se prevada acest lucru in mandat, daca mandatul nu se indeplineste, vor fi tinuti sa raspunda toti mandatarii, adica primul nu va fi exonerat de raspunderea fata de mandant, chiar daca a transmis altuia indeplinirea mandatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre_procura musculita musculita Ce riscuri presupune pentru manadatar o astfel de procura? Subsemnatul…………………….,imputernicesc pe doamna (ul) ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament - unul dintre proprietari nu e in tara honey23 honey23 Buna seara, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor mei si din pacate unul dintrei ei nu este in tara. Apartamentul este intabulat dar nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)