avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere permis de conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere permis de conducere

Buna ziua !
Am fost condamnat cu 6 luni inchisoare cu suspendare, fara spor de pedeapsa si cu 2 ani termen de incercare pentru conducerea unui autovehicul pe un drum public fara a poseda permis de conducere. Hotararea judecatoreasca a ramas definitiva la 14.02.2012. Imi poate cineva spune daca la un an dupa ce hotararea a ramas definitiva am voie sa obtin permisul de conducere ? Am auzit ca mai este o procedura in care pot cere Instantei reabilitarea cazierului pentru a putea obtine permisul de conducere, asta dupa ce Instanta constata cu nu am mai facut nicio infractiune in perioada asta de un an, de cand a ramas Hotararea definitiva .
Help !!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:44, 27 Februarie 2013
Puteti deja sa va intocmiti dosarul, apoi veti sustine proba teoretica si proba practica, la acelasi serviciu public comunitar la care veti depune dosarul.
Nu mai este trebuie sa urmati din nou cursurile unei scoli de soferi.
Mai multe delatii aveti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat bogdan-b bogdan-b am avut un accident de circulatie, accidentul a fost soldat cu o victima (vatamare corporala din culpa art 184 c.p). ceea ce vreau eu sa stiu este: permisul de ... (vezi toată discuția)
Permisul anulat mariustec mariustec Buna ziua la toata lumea..as dori sa aflu cand as putea da examen pentru a redobani permisul de conducere daca solutia la judecarea cauzei pe fond a fost ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto Ionutsu88 Ionutsu88 buna ziua! mi-a fost anulat permisul de conducere si am primit o pedeapsa de 8 luni cu suspendare. acum problema este urmatoarea...dupa aceste 8 luni trebuie ... (vezi toată discuția)