avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua, am cumparat o masina vw golf 4 an de fabricatie 2002 si este inmatriculata in tara in anul 2005. Am inteles ca timbrul de poluare intra in vigoare de la 15 martie. Daca eu pana la aceasta data inmatriculez masina, platesc taxa de poluare veche, o mai pot recupera?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:35, 28 Februarie 2013
da .daca faceti si actiune in instanta
Imi trebuie ajutorul unui avocat? Sau pot merge eu cu dosarul la Finante Publice?
Daca va pricepeti sa redactati cererea de restituire a banilor pe care o adresati organului fiscal, daca sunteti in cunostinta de cauza cu privire la ceea ce trebuie sa scrieti in cererea pe care o veti adresa instantei privind restituirea banilor (aceasta in cazul in care organul fiscal va respinge cererea depusa la el), stiti ce documente trebuie anexate cererii de chemare in judecata, cunoasteti procedura desfasurarii proceselor civile, nu va trebuie avocat. Alegerea unui avocat care sa va reprezinte este o optiune a dumneavoastra, nu o obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare auto krystykv krystykv Buna ziua. Avand in vedere ca Romania a pierdut procesul la curtea Europeana cu taxa de inmatriculare , tot mai trebuie platita aceasta taxa ? Am si eu ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare buta buta buna seara! am cumparat o masina second hand,in 2010, an fabricatie 2007 si am achitat 3610ron taxa de prima inmatriculare; stie cineva daca se mai recupereaza ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)