avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancheta sociala

Buna ziua,
Imi puteti explica in ce consta ancheta sociala realizata de Autoritatea tutelara in cazul parintilor (necesatoriti). Atunci cand am dorit sa depun dosarul pentru indemnizatia crestere copil pana la 2 ani mi s-a cerut si asa ceva. Specific urmatoarele: am lucrat ultimele 12 luni, am toate cotizatiile platite. Problema consta in faptul ca nu sunt casatorita cu tatal copiluluicu toate ca il crestem impreuna si, bineinteles, copilul ese recunoscut de tatal sau.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:23, 27 Februarie 2013
Ancheta sociala este o metoda de investigatie intemeiata pe diferite tehnici de culegere si de prelucrare a informatiei, in scopul analizei situatiei sociale si economice a persoanelor, familiilor, grupurilor sau comunitatilor, avand rol de diagnostic social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anchetă socială indemnizație părinți necăsătoriți Ramasma Ramasma Bună ziua, urmează să nasc în aproximativ o lună și va trebui apoi să depun dosarul pentru indemnizația de creștere copil. Eu și tatăl (va ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Denisa1009 Denisa1009 Eu și iubitul meu încă nu suntem căsătoriți,copilul e pe numele lui,ca sa depun actele pentru indemnizația de creștere tb sa mai arest ceva in plus?iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pentru studenti andreeac06 andreeac06 Din cate am inteles se acorda indemnizatie si daca sunt studenta. Cum se calculeaza suma in cazul acesta? Cat este indemnizatia minima? Si momentan noi nu ... (vezi toată discuția)