avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediu crestere copil

O salariata revine din concediul crestere copil in data de 04.03.2013.Cererea a fost facuta pana la 1 an,adica data de 21.07.2013,data cand copilul implineste varsta de 1 an.Ce actete trebuiesc intocmite pentru a primi suma de 500 lei pana la varsta de 2 ani a copilului?
Revenind la servici consider ca se incheie susperdarea contractului de munca si devine salariata.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 9 Aprilie 2013
Pentru incetarea suspendarii HG nr.500/2011 nu prevede expres un anumit termen ... parerea mea ca , in tacerea legi, sunt incidente prevederile art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 si anume, incetarea suspendarii poate fi transmisa in termen de 19 zile lucratoare de la data incetarii suspendarii.

Asadar, sunteti inca in termen pentru a se transmite REVISAL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa cic ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Am un copil de 8 luni si am optat pentru a sta acasa in concediu de crestere copil 1 an de zile. Pe data de 27 aprilie 2012 implineste 1 ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie  La implinirea 1 an al copilului, mama nu vrea sa se intoarca la fostul loc de munca ci sa aiba o activitate independenta in consultanta. La fostul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)