avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DE PROPRIETATE

buna seara.am o intrebare suntem un cuplu de tineri nu suntem castoriti.eu as dori sa-mi cumpar un apartament evident actele vor fi pe numele meu.intrebarea este;prietena mea are dreptul la locuinta dupa ce ne casatorim lcu acte in regula?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 19:50, 27 Februarie 2013
cred ca va intereseza daca prietena dumneavoastra, in caz de divort, va putea ridica pretentii in legatura cu apartamentul.
dupa un divort se face partaj pe bunurile comune ale sotilor , adica bunurile cumparate impreuna pe perioada casatoriei, deci apartamentul nu intra in masa bunurilor comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort marianca marianca buna seara.am nevoie de sfatul d-voastra.sunt casatorita de 10 ani,am 2 copii de 9 si 5 ani.din cauza neintelegerilor cu sotul meu ma gandesc serios la ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament in caz de divort nikosbab28 nikosbab28 Buna seara! As dori sa ma casatoresc momentan locuind impreuna cu prietena mea in apartamentul meu proprietate personala cumparat de parinti cu ceva timp in ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ]parintii mei s-au despartit cand eu aveam 2 ani si jumatate iar fratele meu 1 jumatate.in urma divortului eu cu fratele meu am ramas in custodia mamei,la ... (vezi toată discuția)