avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... probleme anaf
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

probleme anaf

am si eu o intrebare.
am datorie la fisc o anumita suma din impozitul forfetar. cei de la anaf m-au chemat si mi-au spus ca imi pun sechestru pe masina. am mers la un lichidator judiciar si am bagat firma in insolventa, dar cei de la fisc mi-au trimis un proces-verbal de sechestru asigurator si alte doua notificari pentru cardul de salariu si un cont de la un credit ipotecar.
cum as putea rezolva situatia? stie cineva?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: oana_81 , utilizator 14:28, 28 Februarie 2013
ce-i ala imp forfetar? ce fel de firma aveti? masina e pe firma? daca aveti PFA ce e cu insolventa? sunt multe lucruri care nu se leaga.
am o firma de transporturi, dar nu am avut activitate. taxa forfetara a fost in 2009 si eu nu am stiut ca trebuie sa suspend activitatea. masina nu este pe firma, dar spun cei de la fisc ca au trecut datoria pe persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat in urma cu 2 luni un autovehicul de la ... Danut6901 Danut6901 Buna ziua! Am cumparat in urma cu 2luni un autovehicul de la un PFA din Bucuresti,inmatriculat cu nr de Brasov,totul corect si legal cu contract vanzare ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii bagata in insolventa diana1712 diana1712 buna seara, o firma bagata in insolventa chiar de catre administrator, aceasta firma avand datorii de 48000 la fisc. am fost chemati in instanta nu ne am ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)