avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererea de stramutare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cererea de stramutare

Unde trimit cererea de stramutare? Am inteles ca la ICCJ, insa din tot ce-am citit nu mai sunt asa sigur. Trebuie sa fac o cerere sa-mi elibereze instanta unde e dosarul un certificat pe care sa-l trimit cu cererea de stramutare, si la aceasta cerere sa atasez in o cerere pentru eliberarea unui certificat de la ICCJ?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
eusaisapte, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Burtan , Avocat 12:53, 28 Februarie 2013
Buna ziua,
Cererea de stramutare se depune direct la ICCJ iar certificatul de grefa privind dosarul se ia de la instanta de unde se cere stramutarea.
Daca doriti obtinerea unui cerificat de grefa privind existenta unei cereri de stramutare atunci cererea o depuneti al ICCJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ce? natyca natyca Am inregistrat la ICCJ o cerere de stramutare a unui dosar penal de pe rolul Curtii de Apel. Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de grefa pe care sa ... (vezi toată discuția)
...solutionare stramutere !? tutu12 tutu12 Intr-un proces penal ,fiind la al doilea termen in 21.12.2010 (la primul termen am formulat si eu cerere de amanare -angajare aparator , dar era lipsa ... (vezi toată discuția)
Sfaturi introducere actiune chemare in judecata ptr partaj... Cezar66 Cezar66 Problema mea este urmatoarea : ultimul domiciliu comun l-am avut la Campina,Prahova,intre timp ,soacra mea a vandut proprietatea de acolo,iar noi am cumparat ... (vezi toată discuția)