Buna ziua,
Imi cer scuze, poate un astfel de post, sau post asemanator exista - eu din pacate nu am gasit pe forum .
Problema mea consta in faptul ca , desi am semnat un contract de munca, care stipuleaza clar ca eu voi lucra 8 ore / zi , cu 2 zile libere saptamanal , eu sunt obligat, zilnic sa vin la servici minim 8 ore 30 , iar sambata sunt obligat sa lucrez de la 10:00- 13:00 ( 3 ore ) .
Condica pe care suntem obligati (verbal ) sa o semnam , contine un un program utopic , feeric si total rupt de realitate . Din pacate pana acum ( de 9 luni ) personal mi-a fost teama sa refuz sa semnez acea condica , pentru ca ,ceilalti angajati, colegi de-ai mei ( cu vechime de minim 3 ani la acel loc de munca ) o semneaza regulat si mi-au recomandat sa o semnez si eu sa nu sufar consecintele .
Acest program , total rupt de ceea ce semnam noi retroactiv ( cam la un interval de 2 luni ) nu este aplicat si in alte puncte de lucru din tara- acolo gasindu-se un mod corect si echitabil de a umple cu resurse nevoia de timp si program .
Intrebarea mea este, ce as putea face . In conditiile in care colegii mei tac si inghit , eu nu am avut 2 zile libere consecutive de cand m-am angajat la aceasta corporatie , iar amenintarile sefului direct ( cel caruia ii imput acest program minicinos si destul de barbar ) nu-mi permit sa fac o reclamatie la ITM .
Ceea ce mi se intampla il consider un abuz ( sunt si alte abuzuri, de alta natura si nu merita mentionate aici ) , as putea primi din partea dumneavoastra un sfat-doua ( in afara de cel de a-mi da demisia, evident :) ) cum as putea proceda pentru a beneficia de 2 zile libere consecutiv saptamanale, conform contractului semnat
Problema pare ca este a managerului direct , pentru ca , nicaieri in corporatie nu apar aceste abuzuri , ci doar la noi in locatie
Cel mai recent răspuns:
Ragna Rock , utilizator
14:45, 18 Februarie 2009