avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tura de noapte 19 - 07
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tura de noapte 19 - 07

daca lucrez in intervalul orar 19 - 07, se considera toate cele 12 ore program de noapte sau doar cele cuprinse intre 22 - 06 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 1 Martie 2013
Numai cele cuprinse in intervalul 22 - 06 ... Munca prestata intre orele 22,00-6,00 este considerata munca de noapte., conform art.125 alin.1 C.mun.
Art. 125. - (1) Tinerii care nu au implinit varsta de 18 ani nu pot presta munca de noapte.
(2) Femeile gravide, lauzele si cele care alapteaza nu pot fi obligate sa presteze munca de noapte.

asta-i art. 125
La data de 18.05.2011 , Codul Muncii a fost republicat , astfel incat textul invocat de mine este cel corect ...

Varianta Codului Muncii republicat o gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca de noapte gravida andreea_uri andreea_uri Bună ziua, Am o nelamurire si sper ca ma va putea ajuta cineva sa înțeleg. Am citit și câteva articole de lege pe internet, dar nu reușesc sa ... (vezi toată discuția)
Fiind insarcinata, imi pot obliga angajatorul sa imi dea program de lucru? Irinahagi Irinahagi Buna, Am citit legislatia in vigoare care mentioneaza ca program de noapte se considera doar daca sunt lucrate 3 ore in intervalul 22:00 - 06:00. Eu insa ... (vezi toată discuția)
Lucrul in ture pana la 12.30 noaptea ptr femei insarcinate laura76c laura76c Buna ziua, Lucrez in comert si de curand am aflat ca sunt insarcinata . Programul este In ture . Schimbul 2 se face cate o saptamana cu randul de la 15.30 ... (vezi toată discuția)