avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE— CE ETAPE TREBUIESC URMATE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE— CE ETAPE TREBUIESC URMATE ?

Buna ziua,mama mea doreste sa faca succesiunea .Nu sunt decat doi moștenitori,ea si fratele ei. Au carte funciară,dar intrebarea este daca trebuie facuta dezmembrarea ei inainte sau dupa succesiune. Va multumesc.Iisus
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 19:25, 28 Februarie 2013
Trebuie facuta succesiunea si apoi iesirea din indiviziune prin formarea loturilor dupa cum doresc sa isi imparta terenurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa un parinte decedat d_wen d_wen Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu succesiunea pe care trebuie sa o facem eu si mama dupa tata. Problema sta in felul urmator: tata are ... (vezi toată discuția)