avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

cum este mai avantajos pentru un patron ,d.p.d.v.banesc,care vrea sa angajeze temporar (numai cind are nevoie)un muncitor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 28 Februarie 2013
Sa incheie un c.i.m. pe durata determinata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca bbjunkie bbjunkie Ce avantaje are un angajator daca angajeaza pe cineva cu patru ore, in realitate acesta lucrand 8? Ce avantaje are un angajator daca angajeaza pe cineva pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe durata unui santier, este posibil? AlexandruBZS AlexandruBZS Buna ziua, Am o mica companie din domeniul construcțiilor si as dori sa pun o întrebare despre contractele de munca. Avem o creștere de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca (determinat,nedeterminat) ContSters390414 ContSters390414 Nu demult,am fost angajata,la o firma.Perioada de proba a fost de trei luni.Dupa perioada de proba, nu mi s-a incheiat contractul pe perioada nedeterminata,cum ... (vezi toată discuția)