avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului

sunt insarcinata in 30 de sapt si vrem ca sotul sa intre in concediu de crestere a copilului pt ca eu nu muncesc daca este dat afara de la munk inainte cu 2 luni sa vina bebe mai beneficiaza de concediu prenatal in situatia in care are mai mult de un an de zile la locul de munca pana in prezent?
Cel mai recent răspuns: myky123 , utilizator 13:46, 29 Aprilie 2013
va multumesc mult pt raspunsuri,o zi buna va doresc
buna ziua as mai reveni si eu cu o intreabare,daca eu nu sunt casatorita legal cu tatal copilului,si el recunoste copilul el poate beneficia de stimulentul de insertie?mentionez ca copilul va fi trecut pe numele lui in acte.
Daca tatal copilului este trecut pe certificatul de nastere el poate beneficia de indemnizatia pentru CCC si/sau de stimulentul de insertie.
multumesc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati si drepturile anca371 anca371 buna ziua, ma numesc Anca, si anul trecut am iesit in noiembrie din concediul de crestere a copilului..firma nevrand sa ma mai ia si nici somaj nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului popovicimarilena popovicimarilena Buna,ma numesc Marilena am 36 de ani,si as dori sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare ,din cauza unor probleme de sanatate nu am putut ramane ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj dupa concediu postnatal? crisana crisana Buna ziua ,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca sunt angajata din octombrie 2014 iar in iulie 2015 urmeaza sa nasc,dupa concediu post natal(cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)