avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutiri taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutiri taxe si impozite

sunt beneficiar al Decretului Lege 118,intrebarea mea este: sunt scutit de plata impozitului pe terenu agricol din extravilan ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:53, 1 Martie 2013
Nu. Conform art. 284 alin. 7 Cod fiscal persoanele din situatia dumneavoastra beneficiaza de scutire numai pentru terenul aferent cladirii pe care o folosesc.
De asemenea, conform punctului 208 din normele de aplicare ale art. 284 Cod fiscal, scutirea de impozit se acorda pe terenul aferent cladirii folosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de la plata taxei pe teren avramo avramo O persoana este beneficiara prevederilor Decretului Lege nr. 118/1990 republicat, conform căruia este scutită de la plata impozitelor şi taxelor locale. ... (vezi toată discuția)
Sunt persoana cu handicap, am scutire la impozit pe teren extraviln si la padure? Balaurul Balaurul Buna ziua, După tatal meu am mostenit (prin Certificat de Mostenitor) ceva tern extravilan (păşune) şi ceva padure. Eu fiind persoana cu un handicap de ... (vezi toată discuția)
Decret-lege 118/1990(drepturi pers. persecutate politic) vs legea 571/2003 (codul fiscal) feelgood feelgood 118/1990 zice asa: Art. 8. - (1) Persoanele aflate in una dintre situatiile prevazute la art. 1 sunt scutite de plata impozitelor si a taxelor ... (vezi toată discuția)