avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile de Autor sunt se considera vechime in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile de Autor sunt se considera vechime in campul muncii?

Firma la care lucram, a "obligat" angajatii sa-si de demisia ca apoi sa ne faca contract pe drepturi de autor. Avem vreun drept conform acestor DDA-uri, se considera vechime? Multumesc ptr raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 18 Martie 2013
Revin cu o intrebare la subiectul mentionat cu privire la DDA, care nu se considera vechime in munca, dar acel stagiu de cotizare de 10.5% de ce se mai retine daca nu se considera vechime in munca?
Nu este vechime in munca dar constituie stagiu de cotizare la pensie.
Vechimea in munca este asigurata numai in baza unui c.i.m...
Stagiul de cotizare nu se este acelasi cu vechimea in munca ... de ce nu este considerat stagiu de cotizare la pensie, cred ca cei de la C.N.P.P. va poate da un raspuns cat mai exact ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul reprezinta vechime in munca? ginutz_a ginutz_a buna ziua, am la firma 2 persoane care lucreaza prin mandat. vreau sa stiu daca beneficiaza de vechime in munca, daca acest mandat contribuie la fel ca un ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca in romania Stancu Luminita Stancu Luminita Buna ziua, Fiica mea lucreaza in Emirate cu contract de munca ca stewardeza. Conform regulilor salariale de acolo nu i se opreste din salariu: impozit, ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cris_nedelcovici cris_nedelcovici Buna ziua, Timp de un an de zile am functionat ca PFA cu contract de prestari servicii. Am platit toate \\"darile \\" la stat (asigurari sociale, de ... (vezi toată discuția)