avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Plata electronica cu op-uri generate din portal ANAF
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Plata electronica cu op-uri generate din portal ANAF

Vreau sa stiu daca dupa descarcarea portalului ANAF a formatului electronic al op-urilor, dupa completarea lor cum se face efectuarea platii?
Sa inteleg ca op-ul se printeaza, semneaza si se merge la banca? Mai apoi exista generat automat si un camp de bare care poate fi citit numai la ghiseu?
Deci sa inteleg ca online nu se poate plati? Eu personal nu am gasit modul de trimitere electronic.Poate ma ajuta cineva.Multumesc.Stefan
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:51, 1 Martie 2013
Electronic nu puteti, folosind acele op generate din programul de la finante. Puteti face plati direct de acasa prin internet doar daca aveti internet banking, dar in acest caz, fiecare banca are propriu ei model de op acolo in program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)