avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... buna ziua.vreau sa imi deschid un SRL in zona rurala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

buna ziua.vreau sa imi deschid un SRL in zona rurala

vreau sa imi deschid un srl (bar) in zona rurala si nu stiu de cati vecinii am nevoie sa imi dea acceptul sau pe c raza de la locul unde imi deschid SRL.multumesc.
Cel mai recent răspuns: PAROLIST , utilizator 19:47, 2 Martie 2013
eu am deschis in 2011 o intreprindere individuala in cadrul careia functioneaza si un bar,sediul este intr un sat,dar nu am avut nevoie de acordul vecinilor.problemele pot sa apara daca galagia dupa ora 23 deranjeaza vreun vecin,iar acesta apeleaza 112.eu am patit asa ceva.se lasa de cateva ori cu amenda dar se poate ajunge pana la inchiderea firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la etajul 1 al imobilului in care locuiesc, sub apartamentul ... cristinaroxana74 cristinaroxana74 Buna ziua, la etajul 1 al imobilului in care locuiesc, sub apartamentul meu este deschis un bar. In orice zi sau noapte la orice ora a zilei sau noptii acest ... (vezi toată discuția)
Program bar Zaleczander Zaleczander Bună ziua. Am un bar într-o comună şi consiliul local, pentru a-mi îngreuna situaţia, a dat o hotărâre prin care nu am voie să îmi ţin barul deschis ... (vezi toată discuția)
Buna seara.locuiesc la sat și un vecin și- a făcut bar terasa ... Carază Elena Carază Elena .Buna seara..Locuiesc la sat și un vecin și- a făcut bar, terasa fiind la 8m de geamul meu.In fiecare seara pune muzica și cei prezenți urlă si fac ... (vezi toată discuția)