avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar respins ca neintemeiat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar respins ca neintemeiat

Buna seara ,am un proces la care la care am depus toate inscrisurile care mi-la cerut judecatorul iar acum mi-sa respins dosarul ca cerere neantemeiata,si dupa doua saptamani avocatul mi-a spus ca inca nu sa redactat motivul.
Este un termen pana cand se redacteaza motivul,sau e dupa cum are timp judecatorul?
Cel mai recent răspuns: aiurelul36 , utilizator 22:04, 1 Martie 2013
Exista un termen pentru redactarea hotararii de 30 de zile, insa acesta, datorita aglomerarii instantelor de judecata, s-a transformat intr-un termen de recomandare.
La unele instante vine hotararea si dupa doua luni de la pronuntare.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs eder eder Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune, s-a dat o hotarare in prima instanta, am depus apel, la primul termen instanta de apel mi-a respins ... (vezi toată discuția)
cand se fixeaza termenul de judecata dupa declararea apelului- hotarare necomunicata mezgageza mezgageza am fost condamnat in iunie,am declarat apel si inca nu am primit termen......pe site am vazut ca in alte dosare au facut apel dupa mine (deci in iulie si ... (vezi toată discuția)